DENİZLİ / MERKEZEFENDİ - Hayırseverler Ortaokulu

Şbt

1.       Okulumuz Korosu Cumhuriyet Bayramı 100. Yıl Özel Konserinde, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası ile birlikte marşlarla, Cumhuriyet coşkusunu yaşayarak; bizleri Ankara'da temsil ettiler.

Bu gururu bizlere yaşatan Koro şefimiz Serdar Ali DÜKEL'e ve her programda bizlerden desteğini esirgemeyen okul müdürümüz Sayın Osman KOVAN'a teşekkür ediyoruz.

Şbt

1.       Hayırseverler Ortaokulu Orkestrası olarak AKÜ 16. Amatör Çalgıcılar Festivali'nde sahnemizi aldık.
Orkestra Şefi Serdar Ali Dükel hocamızı ve başarılı öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Okulumuzda Yukatel Merkezefendi Basketbol Takımını ağırladık.

Şbt

1.       Okulumuz tarafından başvurusu geçen yıl yapılan 20 projemiz Tübitak 4006 Bilim fuarımız desteklenmeye hak kazanmıştır. Proje Yürütücümüz Gülşah BAYIR ve danışman öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz

Şbt

1.       Fenerbahçe Spor kulübü altyapısına seçilen öğrencimiz Bertuğ Yiğit ÖZDEMİR bizleri gururlandırdı. Yolun açık olsun Bertuğ, başarılar diliyoruz.

Şbt

1.       Yeni eğitim öğretim yılının ilk toplantısını 5. sınıf velilerimizle gerçekleştirdik. Okulumuzun sistemini, çalışmalarını anlattığımız toplantıda; okul Müdürümüz Osman KOVAN'ın konuşması, rehberlik öğretmenimiz Merve GÜRSOY'un 5. sınıflarla ilgili bilgilendirmesi ve LGS de 500 tam puan alarak TÜRKİYE BİRİNCİ olan Erbakır Fen Lisesi'ne uğurladığımız Erdem KAYA'nın konuşmasıyla tamamladık.

Şbt

1.       Geleceğimizin teminatı biricik öğrencilerimiz hoş geldiniz. Yeni Eğitim öğretim yılında her alanda başarılarınızla bizleri gururlandıracağınız güzel bir yıl sizleri bekliyor. Başarılarınız daim olsun çocuklar!

Ara

2023-2024 Eğitim öğretim yılı 2. dönem ortak sınav takvimimiz yayınlandı. Linke tıklayarak dosyaya ulaşabilirsiniz.

Ara

Sınıf listelerine linkten ulaşabilirsiniz.

8. Sınıf Kurs programına linkten ulaşabilirsiniz.